News Flash:

Punci de cafea si oua

1 Iunie 2011
1431 Vizualizari | 0 Comentarii
Punci de cafea si oua
Ingrediente: 4 linguri de lichior de cocos 3 linguri de fulgi de cocos 1 pastaie de vanilie 3 galbenusuri 50 g zahar 3 cesti de cafea tare si fierbinte Mod de preparare: Cufundam marginea paharelor mai intai in lichior de cocos, apoi in fulgi de cocos. Taiem vertical in doua betisorul de vanilie, scoatem miezul cu ajutorul unui cutit, mixam cu galbenusul si cu zahar pana cand amestecul devine spumos, apoi adaugam cafeaua si lichiorul ramas. Mixam pe foc mic pana da in clocot. Turnam in pahare si servim imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde unt gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2056 viz    0 com
1206 viz    0 com
1073 viz    0 com
1109 viz    0 com
1323 viz    0 com
969 viz    0 com
1139 viz    0 com
1136 viz    0 com
1075 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013361 (s)