News Flash:

Punci de cafea si oua

1 Iunie 2011
1394 Vizualizari | 0 Comentarii
Punci de cafea si oua
Ingrediente: 4 linguri de lichior de cocos 3 linguri de fulgi de cocos 1 pastaie de vanilie 3 galbenusuri 50 g zahar 3 cesti de cafea tare si fierbinte Mod de preparare: Cufundam marginea paharelor mai intai in lichior de cocos, apoi in fulgi de cocos. Taiem vertical in doua betisorul de vanilie, scoatem miezul cu ajutorul unui cutit, mixam cu galbenusul si cu zahar pana cand amestecul devine spumos, apoi adaugam cafeaua si lichiorul ramas. Mixam pe foc mic pana da in clocot. Turnam in pahare si servim imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde unt gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2024 viz    0 com
1178 viz    0 com
1031 viz    0 com
1084 viz    0 com
1298 viz    0 com
943 viz    0 com
1118 viz    0 com
1116 viz    0 com
1047 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1433 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019418 (s)