News Flash:

Punci Creol

10 Iunie 2011
952 Vizualizari | 0 Comentarii
Punci Creol
Ingrediente: 100 g fructe proaspete 0,2 l suc de struguri 0,2 l suc de portocale 0,2 l suc de ananas 1 cl zeama de lamaie 2 cl crema de cocos 0,5 l Ginger Ale Mod de preparare: Spalam si maruntim fructele, apoi le punem intr-un bol si turnam peste ele sucurile de fructe, dupa care lasam sa stea o ora in loc rece. Inainte de servire completam cu Ginger Ale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

alcool fructe caramelizate rm alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1015 viz    0 com
965 viz    0 com
1293 viz    0 com
993 viz    0 com
937 viz    0 com
946 viz    0 com
857 viz    0 com
987 viz    0 com
1029 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013155 (s)