News Flash:

Punci Creol

10 Iunie 2011
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
Punci Creol
Ingrediente: 100 g fructe proaspete 0,2 l suc de struguri 0,2 l suc de portocale 0,2 l suc de ananas 1 cl zeama de lamaie 2 cl crema de cocos 0,5 l Ginger Ale Mod de preparare: Spalam si maruntim fructele, apoi le punem intr-un bol si turnam peste ele sucurile de fructe, dupa care lasam sa stea o ora in loc rece. Inainte de servire completam cu Ginger Ale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alcool fructe caramelizate rm alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1089 viz    0 com
1132 viz    0 com
1426 viz    0 com
1072 viz    0 com
1006 viz    0 com
1046 viz    0 com
955 viz    0 com
1065 viz    0 com
1158 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018227 (s)