News Flash:

Punci Bombay

14 Iunie 2011
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
Punci Bombay
Ingrediente: 12 cl rom brun 4 cl lichior de portocale 10 cl suc de portocale 10 cl suc de ananas 5 cl zeama de lamaie 4 cl sirop de grenadine 1 sticla de vin alb sec 1 lamaie Mod de preparare: Mixam ingredientele cu gheata intr-un bol. Servim in pahare pentru bauturi lungi, cu bucati de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

912 viz    0 com
967 viz    0 com
1065 viz    0 com
1022 viz    0 com
914 viz    0 com
1046 viz    0 com
1040 viz    0 com
964 viz    0 com
1015 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1433 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019716 (s)