News Flash:

Punci Bombay

14 Iunie 2011
974 Vizualizari | 0 Comentarii
Punci Bombay
Ingrediente: 12 cl rom brun 4 cl lichior de portocale 10 cl suc de portocale 10 cl suc de ananas 5 cl zeama de lamaie 4 cl sirop de grenadine 1 sticla de vin alb sec 1 lamaie Mod de preparare: Mixam ingredientele cu gheata intr-un bol. Servim in pahare pentru bauturi lungi, cu bucati de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pepene verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

867 viz    0 com
892 viz    0 com
997 viz    0 com
978 viz    0 com
861 viz    0 com
994 viz    0 com
988 viz    0 com
907 viz    0 com
953 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1603 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013773 (s)