News Flash:

Punci Bombay

14 Iunie 2011
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
Punci Bombay
Ingrediente: 12 cl rom brun 4 cl lichior de portocale 10 cl suc de portocale 10 cl suc de ananas 5 cl zeama de lamaie 4 cl sirop de grenadine 1 sticla de vin alb sec 1 lamaie Mod de preparare: Mixam ingredientele cu gheata intr-un bol. Servim in pahare pentru bauturi lungi, cu bucati de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

943 viz    0 com
992 viz    0 com
1096 viz    0 com
1072 viz    0 com
947 viz    0 com
1075 viz    0 com
1071 viz    0 com
992 viz    0 com
1038 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019230 (s)