News Flash:

Punch de porumbar

17 Noiembrie 2011
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch de porumbar
Ingrediente: ceai negru 2 cl suc de porumbar 1 lingurita de sirop de catina alba 3 picaturi de zeama de lamaie zahar Mod de preparare: Intr-un vas de incalzesc bine sucul de porumbar si ceaiul. Se adauga o lingurita de sirop de catina alba, zeama de lamaie, zaharul, iar apoi se mixeaza. Bautura se serveste in pahare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

whisky bucataria internationala cafea naturala rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3691 viz    0 com
1045 viz    0 com
1102 viz    0 com
1054 viz    0 com
979 viz    0 com
1180 viz    0 com
1072 viz    0 com
1381 viz    0 com
1158 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020097 (s)