News Flash:

Punch de oua Busumi

28 Octombrie 2011
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch de oua Busumi
Ingrediente: 8 oua 1/4 l apa 3 linguri de zahar putin ghimbir macinat cuisoare macinate coaja de lamaie uscata 1/4 l rom (40%) Mod de preparare: Se fierbe apa.a Intr-un vas se bate galbenusul cu zahar, pana cand amestecul devine spumos. Se amesteca incontinuu, apoi se toarna apa fierbinte, dar nu in fierbere, se condimenteaza, iar la final se adauga romul incalzit. Bautura se serveste fierbinte si spumoasa, in pahare de punch incalzite.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua bucataria internationala ceai ceylon zahar pudra
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

872 viz    0 com
909 viz    0 com
935 viz    0 com
990 viz    0 com
1070 viz    0 com
2990 viz    0 com
1643 viz    0 com
977 viz    0 com
953 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1437 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016514 (s)