News Flash:

Punch de ceai II

23 Noiembrie 2011
1563 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch de ceai II
Ingrediente: 4-6 lingurite de frunze de ceai negru 1/2 - 3/4 l apa 1/2 sticla de vin rosu 100-150 g zahar alb sau brun 2 pastai de vanilie 3 bucati de pimenta 3 cuisoare ghimbir macinat zeama unei portocale 2 linguri de Cointreau sau Grand Marnier Mod de preparare: Se pun frunzele de ceai intr-un infuzor. Se toarna peste ele apa fierbinte si se lasa la infuzat 5 minute. Se toarna apa fierbinte si peste vin, amestecand incontinuu, impreuna cu zaharul si cu vinul rosu, dupa care se mixeaza cu ceai si cu suc de portocale. Se adauga Cointreau-ul sau Grand Marnier-ul. Bautura se serveste fierbinte, inc esti sau pahare de ceai incalzite in prealabil.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala ciorba radauteana praz mazare verde pimenta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2068 viz    0 com
1166 viz    0 com
1021 viz    0 com
1143 viz    0 com
1096 viz    0 com
1594 viz    0 com
1125 viz    0 com
1050 viz    0 com
976 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018152 (s)