News Flash:

Punch de ceai chinezesc

27 Octombrie 2011
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch de ceai chinezesc
Ingrediente: 4-6 lingurite de frunze de ceai negru 1/2 - 3/4 l apa 1/2 l sticla de vin rosu 100-150 g zahar alb sau brun 2 pastai de vanilie 3 bucati de pimenta 3 cuisoare ghimbir macinat zeama unei portocale 2 linguri de Cointreau sau Grand Marnier Mod de preparare: Frunzele de ceai se pun intr-un infuzor. Se toarna peste ele apa fierbinte si se lasa la infuzat 5 minute. Se toarna apa fierbinte si peste vin, amestecand incontinuu, impreuna cu zaharul si cu condimentele. Se adauga vinul rosu, dupa care se mixeaza cu ceai si cu suc de portocale. Se adauga Cointreaul sau Grand Marnier. Se serveste fierbinte, in cesti de ceai incalzite in prealabil.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala praz pimenta maslinec rom alb cafea tare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2643 viz    0 com
1588 viz    0 com
933 viz    0 com
908 viz    0 com
995 viz    0 com
865 viz    0 com
1192 viz    0 com
1092 viz    0 com
1019 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1400 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016061 (s)