News Flash:

Punch de ceai chinezesc

27 Octombrie 2011
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Punch de ceai chinezesc
Ingrediente: 4-6 lingurite de frunze de ceai negru 1/2 - 3/4 l apa 1/2 l sticla de vin rosu 100-150 g zahar alb sau brun 2 pastai de vanilie 3 bucati de pimenta 3 cuisoare ghimbir macinat zeama unei portocale 2 linguri de Cointreau sau Grand Marnier Mod de preparare: Frunzele de ceai se pun intr-un infuzor. Se toarna peste ele apa fierbinte si se lasa la infuzat 5 minute. Se toarna apa fierbinte si peste vin, amestecand incontinuu, impreuna cu zaharul si cu condimentele. Se adauga vinul rosu, dupa care se mixeaza cu ceai si cu suc de portocale. Se adauga Cointreaul sau Grand Marnier. Se serveste fierbinte, in cesti de ceai incalzite in prealabil.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala praz pimenta maslinec rom alb cafea tare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2879 viz    0 com
1631 viz    0 com
961 viz    0 com
946 viz    0 com
1023 viz    0 com
881 viz    0 com
1268 viz    0 com
1144 viz    0 com
1071 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1795 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023690 (s)