News Flash:

Punch de ceai

5 Septembrie 2011
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch de ceai
Ingrediente: 8 cl votca 0,5 l ceai negru 2 cl suc de portocale 2 cl zeama de lamaie 4 felii de portocale zahar Mod de preparare: Toate ingredientele racite se mixeaza intr-un pahar de bar si se indulcesc cu zahar, dupa preferinta. Se adauga feliile de portocale si se servesc in pahare de ceai.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala whisky cireasa rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

925 viz    0 com
1146 viz    0 com
1037 viz    0 com
1101 viz    0 com
969 viz    0 com
931 viz    0 com
1036 viz    0 com
1094 viz    0 com
937 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021663 (s)