News Flash:

Punch de cafea si oua

26 Octombrie 2011
1684 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch de cafea si oua
Ingrediente: 4 linguri de lichior de cocos 3 linguri de fulgi de cocos 1 pastaie de vanilie 3 galbenusuri 50 g zahar 3 cesti de cafea tare si fierbinte Mod de preparare: Se cufunda marginea paharelor prima data in lichior, iar apoi in fulgi de cocos. Betisorul de vanilie se taie vertical in doua, se scoate miezul cu ajutorul unui cutit, se mixeaza cu galbenusul si cu zaharul pentru cand amestecul devine spumos. Dupa aceea se adauga lichiorul ramas si cafeaua. Se mixeaza pe foc mic pana da in clocot. Se toarna in pahare si se serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala unt gras galbenus cas rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1044 viz    0 com
983 viz    0 com
1056 viz    0 com
925 viz    0 com
1397 viz    0 com
1195 viz    0 com
1182 viz    0 com
1234 viz    0 com
1239 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1686 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028170 (s)