News Flash:

Punch de brandy

20 Septembrie 2011
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch de brandy
Ingrediente: 10 cl brandy 8 cl zeama de lamaie 2 cl sirop de grenadine 0,7 l sifon 4 felii de lamaie Mod de preparare: Intr-un pahar de bar se mixeaza brandy-ul, zeama de lamaie si siropul de grenadine cu gheata, apoi se toarna in pahar de punch. Se completeaza cu sifon si se decoreaza cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala vermut alb lamaie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

912 viz    0 com
1117 viz    0 com
943 viz    0 com
1007 viz    0 com
1084 viz    0 com
1022 viz    0 com
1094 viz    0 com
1042 viz    0 com
1041 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013694 (s)