News Flash:

Punch de brandy

20 Septembrie 2011
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch de brandy
Ingrediente: 10 cl brandy 8 cl zeama de lamaie 2 cl sirop de grenadine 0,7 l sifon 4 felii de lamaie Mod de preparare: Intr-un pahar de bar se mixeaza brandy-ul, zeama de lamaie si siropul de grenadine cu gheata, apoi se toarna in pahar de punch. Se completeaza cu sifon si se decoreaza cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala vermut alb lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

947 viz    0 com
1146 viz    0 com
1011 viz    0 com
1055 viz    0 com
1117 viz    0 com
1076 viz    0 com
1119 viz    0 com
1082 viz    0 com
1089 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018877 (s)