News Flash:

Punch de banane

20 Septembrie 2011
947 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch de banane
Ingrediente: 2 cl rachiu (Weinbrand) 2 cl lichior de banane 10 cl suc de banane sifon Mod de preparare: Ingredientele alcoolice se mixeaza cu sucul de banane si cu multa gheata in shaker. Dupa aceea se toarna intr-un pahar de whisky si se completeaza cu sifon.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

weinbrand bucataria internationala frappe vermut alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1146 viz    0 com
1011 viz    0 com
1055 viz    0 com
1118 viz    0 com
1077 viz    0 com
1119 viz    0 com
1082 viz    0 com
1089 viz    0 com
965 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012317 (s)