News Flash:

Punch cu ananas

23 Iulie 2015
1721 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o jumatate de ananas
o radacina de ghimbir
menta
3 portocale
gheata
inimioare Margaritar sau miere

Mod de preparare:


Portocalele si ananasul se decojesc, iar apoi se taie in cubulete. Acestea se vor pune intr-un blender alaturi de ghimbirul ras si doua inimioare Margaritar, iar amestecul se va pasa pana compozitia ajunge sa fie omogena. Amestecul il vei pune in doua pahare peste care vei adauga frunzulite de menta si cateva cuburi de gheata. Cu siguranta nu vei da gres cu aceasta alegere racoritoare!

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

punch ananas bauturi cocktailuri cocktail ananas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020221 (s)