News Flash:

Punch creol

2 Noiembrie 2011
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch creol
Ingrediente: 100 g fructe proaspete 0,2 l suc de struguri 0,2 l suc de portocale 0,2 l suc de ananas 1 cl zeama de lamaie 2 cl crema de cocos 0,5 l Ginger Ale Mod de preparare: Fructele se spala si se maruntesc, dupa care se pun intr-un bol si se toarna peste ele sucurile de fructe. Apoi se lasa sa stea o ora in loc rece. Inainte de servire se completeaza cu Ginger Ale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alcool bucataria internationala fructe caramelizate rm alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1197 viz    0 com
1130 viz    0 com
1073 viz    0 com
1179 viz    0 com
1058 viz    0 com
1151 viz    0 com
1040 viz    0 com
1128 viz    0 com
1105 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1403 (s) | 36 queries | Mysql time :0.021158 (s)