News Flash:

Punch creol

2 Noiembrie 2011
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch creol
Ingrediente: 100 g fructe proaspete 0,2 l suc de struguri 0,2 l suc de portocale 0,2 l suc de ananas 1 cl zeama de lamaie 2 cl crema de cocos 0,5 l Ginger Ale Mod de preparare: Fructele se spala si se maruntesc, dupa care se pun intr-un bol si se toarna peste ele sucurile de fructe. Apoi se lasa sa stea o ora in loc rece. Inainte de servire se completeaza cu Ginger Ale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

alcool bucataria internationala fructe caramelizate rm alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1107 viz    0 com
1012 viz    0 com
941 viz    0 com
1068 viz    0 com
972 viz    0 com
1063 viz    0 com
957 viz    0 com
1013 viz    0 com
994 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017010 (s)