News Flash:

Punch Claret

4 August 2011
996 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch Claret
Ingrediente: 1 sticla de Bordeaux alb 3 cl zeama de lamaie 8 cl sirop de grenadine Mod de preparare: Intr-o cana se mixeaza ingredientele cu gheata, dupa care amestecul se toarna in pahare de punch, umplute pe jumatate cu gheata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1282 viz    0 com
1090 viz    0 com
1136 viz    0 com
1085 viz    0 com
1021 viz    0 com
916 viz    0 com
1079 viz    0 com
1113 viz    0 com
1146 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013857 (s)