News Flash:

Punch Claret

4 August 2011
915 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch Claret
Ingrediente: 1 sticla de Bordeaux alb 3 cl zeama de lamaie 8 cl sirop de grenadine Mod de preparare: Intr-o cana se mixeaza ingredientele cu gheata, dupa care amestecul se toarna in pahare de punch, umplute pe jumatate cu gheata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1147 viz    0 com
962 viz    0 com
1085 viz    0 com
1011 viz    0 com
914 viz    0 com
837 viz    0 com
967 viz    0 com
1015 viz    0 com
1066 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1424 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011737 (s)