News Flash:

Punch Claret

4 August 2011
975 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch Claret
Ingrediente: 1 sticla de Bordeaux alb 3 cl zeama de lamaie 8 cl sirop de grenadine Mod de preparare: Intr-o cana se mixeaza ingredientele cu gheata, dupa care amestecul se toarna in pahare de punch, umplute pe jumatate cu gheata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1222 viz    0 com
1044 viz    0 com
1116 viz    0 com
1057 viz    0 com
985 viz    0 com
894 viz    0 com
1042 viz    0 com
1063 viz    0 com
1118 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013744 (s)