News Flash:

Punch Calvados

17 August 2011
871 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch Calvados
Ingrediente: 8 cl Calvados 0,5 l suc de portocale 2 cl sirop de grenadine 0,5 l cidru 2 picaturi de zeama de lamaie o felie de lamaie Mod de preparare: Sucul de portocale, Calvados-ul, zeama de lamaie si siropul de grenadine se mixeaza bine cu gheata. Amestecul rezultat se toarna in cana cu multa gheata. La final se adauga feliile de lamaie si cidrul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala albus maraschino lamaie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

805 viz    0 com
1109 viz    0 com
1000 viz    0 com
962 viz    0 com
1005 viz    0 com
1089 viz    0 com
1259 viz    0 com
959 viz    0 com
902 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013337 (s)