News Flash:

Punch Calvados

17 August 2011
892 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch Calvados
Ingrediente: 8 cl Calvados 0,5 l suc de portocale 2 cl sirop de grenadine 0,5 l cidru 2 picaturi de zeama de lamaie o felie de lamaie Mod de preparare: Sucul de portocale, Calvados-ul, zeama de lamaie si siropul de grenadine se mixeaza bine cu gheata. Amestecul rezultat se toarna in cana cu multa gheata. La final se adauga feliile de lamaie si cidrul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala albus maraschino lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

857 viz    0 com
1156 viz    0 com
1029 viz    0 com
994 viz    0 com
1040 viz    0 com
1144 viz    0 com
1309 viz    0 com
984 viz    0 com
926 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1823 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019103 (s)