News Flash:

Punch Bombay

17 August 2011
998 Vizualizari | 0 Comentarii
Punch Calvados1
Ingrediente: 12 cl rom brun 4 cl lichior de portocale 10 cl suc de portocale 10 cl suc de ananas 5 cl zeama de lamaie 4 cl sirop de grenadine 1 sticla de vin alb sec 1 lamaie Mod de preparare: Toate ingredientele se mixeaza intr-un bol cu gheata. Se serveste in pahare pentru bauturi lungi, cu bucati de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala pepene verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

897 viz    0 com
873 viz    0 com
1164 viz    0 com
1033 viz    0 com
1001 viz    0 com
1049 viz    0 com
1151 viz    0 com
1320 viz    0 com
992 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019507 (s)