News Flash:

Pulpe la cuptor cu usturoi si tarhon

28 Iunie 2013
2285 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

20 g unt
20 ml ulei de masline
4 pulpite superioare de pui
2 cartofi taiati cubulete
4 catei de usturoi
1 ceapa rosie tocata
1 lamaie
1 lingura tarhon

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 220 grade. Intr-o tigaie topim untul. Punem puiul la rumenit in tigaie si apoi il transferam intr-o tava. Punem si cartofii la rumenit un pic in tigaie si apoi ii transferam in tava. Adaugam usturoiul si ceapa si stoarcem lamaia pe deasupra. Presaram tarhon si sare si bagam tava la btimp de 30 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tarhon tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014038 (s)