News Flash:

Pulpe de pui umplute in foietaj

9 Iunie 2011
2773 Vizualizari | 0 Comentarii
Pulpe de pui umplute in foietaj1
Ingrediente: 12 pulpe de pui 1 pachet foietaj (800 g) 1 lingura vegeta sare piper 4 linguri ulei de masline 75 g crema de branza topita Smantana Hochland 75 g Crema cu verdeata Hochland 75 g Buko Fresh Cheese Provence Arla 1 rodie 1 ou pentru uns seminte de susan Mod de preparare: Spalam rodia si o taiem in doua. Scoatem boabele de rodie intr-un bol, eliminand in totalitate pielita alba care nu este comestibila, adaugam apa peste boabe. Spalam bine boabele si indepartam posibilele pielite care au mai ramas, dupa care punem boabele de rodie intr-o strecuratoare si le lasam la scurs. Intr-un castron punem cele trei feluri de branza. Condimentam cu piper dupa gust si amestecam bine cu o furculita, pana la omogenizare. Curatam si spalam bine pulpele de pui, dupa care le punem la scurs intr-o strecuratoare. Dupa ce pulpele sunt bine scurse, le punem intr-un castron, adaugam 1 lingura de vegeta, piper si sare dupa gust si le amestecam bine pana sunt imbalsamate pe toate partile. Adaugam peste pulpe si cele 4 linguri de ulei, dupa care amestecam din nou, pana pulpele sunt bine unse pe toate partile. Dupa ce avem totul pregatit, incepem sa umplem pulpele si sa le infasuram in foietaj. Luam fiecare pulpa in parte, sub pielea fiecarei pulpe punem o lingurita plina de branza si cateva boabe de rodie. Dupa ce aluatul de foietaj s-a dezghetat in totalitate, taiem pe lung foaia de aluat, in fasiute de 1,5 cm – 2 cm. Luam cate o pulpa umpluta si o fasiuta de foietaj si incepem sa infasuram fasiuta de foietaj in jurul pulpei umplute, in spirala, plecand din partea inferioara a pulpei si suprapunand putin straturile fasiutei intre ele, astfel incat sa nu fie loc liber intre ele. Tapetam cu foaie de copt o tava si asezam pulpele astfel invelite in tava, fara a se lipi una de alta. Ungem cu ou batut fiecare pulpa si presaram deasupra susan. Introducem tava in cuptorul preincalzit si o lasam la copt timp de o ora, la foc mediu spre mare. sursa articol: http://gourmandine.ro sursa fotografie: http://gourmandine.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coriandru ghimbir rodie sunca sissi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1136 viz    0 com
1219 viz    0 com
1864 viz    0 com
1031 viz    0 com
968 viz    0 com
3695 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013346 (s)