News Flash:

Pulpe de pui umplute

14 Octombrie 2016
20217 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 pulpe de pui
2 chifle
2 oua batute
2 oua fierte tari
1 lingurita amestec de condimente pentru barbecue
200 gr sunca afumata
1 varf de cutit de cimbru proaspat sau uscat

Mod de preparare:

1. Pune chiflele in apa pentru cateva minute, apoi stoarce-le bine de lichid.
2. Mixeaza ouale crude cu amestecul de condimente.
3. Adauga ouale fierte, taiate cubulete, si sunca maruntita. Omogenizeaza.
4. Taie pulpele de pui astfel incat sa formezi niste mici buzunarase.
5. Baga umplutura in fiecare pulpa, sigileaza cu cate o scobitoare, iar carnea pune-o intr-o tava unsa cu ulei si in care ai pus si niste apa.
6. Presara cimbrul si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 60 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pulpe umplute pulpe cuptor retete pulpe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022046 (s)