News Flash:

Pulpe de pui puse la marinat

28 Noiembrie 2013
4245 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri pasta de rosii
2 catei de usturoi
1 lingurita de miere
sare
cimbru
ulei de masline
4 pulpe de pui

Mod de preparare:

Pasta de rosii se amesteca cu usturoiul pisat si cu mierea si se pun intr-o cratita pe foc. Se adauga sarea, cimbrul si uleiul de masline. Se unge o tava de cuptor cu ulei de masline, se asaza pulpele care se stropesc cu marinata. Se lasa sa se patrunda o ora, apoi se pun in cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012878 (s)