News Flash:

Pulpe de pui pregatite cu curry

7 Februarie 2012
1325 Vizualizari | 0 Comentarii
Pulpe de pui pregatite cu curry
Ingrediente:

3 pulpe de pui
2-3 linguri ulei de arahide
1 lingurita curry verde pasta
1 lingurita curry galben pudra
1 ceapa mica sau o esalota, tocata marunt,
1 lamaie mica ,coaja rasa si sucul unei jumatati din ea
1 ardei gras rosu, taiat fideluta
1 cutie cu lapte de cocos, 400 grame
1 buchetel mic de coriandru
sare
piper

Mod de preparare:

Uleiul de arahide incinge intr-o tigaie antiaderenta, dupa care se pune ceapa si se lasa la foc mediu. Cand a inceput sa prinda o culoare translucida punem curry pudra, pasta de curry verde, ardeiul rosu si pulpele de pui (taiate in jumatate si asezonate cu sare si piper in prealabil). Dupa cateva minute adaugam laptele de cocos, aacoperim cu un capac si dam la foc mic dupa ce amestecul ajunge la fierbere, pentru 20 minute. Apoi luam capacul, punem coaja de lamaie si sucul ei si mai corectam asezonarea cu sare si piper, lasand sa mai fiarba asa, fara capac, alte 20 minute, adica pana atunci cand carnea este moale si sosul se ingroasa putin. La final se pun frunzele de coriandru. Se poate servi cu un orez basmati fiert simplu sau cu taitei de orez sau chiar soia.
Din cantitatile de mai sus rezulta 3 portii.
Pulpe de pui pregatite cu curry a la Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceapa esalota lamaie coriandru sare piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014114 (s)