News Flash:

Pulpe de pui picante la gratar

27 Mai 2016
1772 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg pulpe inferioare de pui
1 lingurita boia iute
1 lingurita praf de usturoi
2 lingurite turmeric
100 ml iaurt
sare

Mod de preparare:

Spalam carnea bine si o stergem cu un servet de hartie apoi o punem intr-un bol. Amestecam toate ingredientele si le turnam peste carnea de pui. Folosim mana si amestecam pulpele astfel incat sa fie acoperite peste tot cu sos. Acoperim cu o folie si lasam la rece minim 3 ore.
Prajim pulpele pe gratar sau in cazul meu la grill. Servim cu salata, cartofi, orez.

Reteta de pulpe de pui picante la gratar ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pulpe pui pulpe gratar pulpe picante
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

23679 viz    0 com
2146 viz    0 com
3868 viz    0 com
5027 viz    0 com
4141 viz    0 com
1530 viz    0 com
1191 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011160 (s)