News Flash:

Pulpe de pui picante la gratar

27 Mai 2016
1901 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 kg pulpe inferioare de pui
1 lingurita boia iute
1 lingurita praf de usturoi
2 lingurite turmeric
100 ml iaurt
sare

Mod de preparare:

Spalam carnea bine si o stergem cu un servet de hartie apoi o punem intr-un bol. Amestecam toate ingredientele si le turnam peste carnea de pui. Folosim mana si amestecam pulpele astfel incat sa fie acoperite peste tot cu sos. Acoperim cu o folie si lasam la rece minim 3 ore.
Prajim pulpele pe gratar sau in cazul meu la grill. Servim cu salata, cartofi, orez.

Reteta de pulpe de pui picante la gratar ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pulpe pui pulpe gratar pulpe picante
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

24393 viz    0 com
2209 viz    0 com
3963 viz    0 com
5179 viz    0 com
6927 viz    0 com
1625 viz    0 com
1254 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1690 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014207 (s)