News Flash:

Pulpe de pui la tava

15 Aprilie 2016
2222 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr caju sarat
8 pulpe de pui
75 gr unt
1/3 pahar vin alb
1 lingura miere
boia iute, dupa gust
1 lingurita boia dulce
sare
piper

Mod de preparare:

Cu ajutorul unei scobitori inteapa pulpele de pui pe toata suprafata, sau le poti cresta usor cu un cutit. Asezoneaza-le apoi cu sare, piper si boia dupa gust. Intr-un bol, amesteca vinul cu untul topit si mierea. Adauga puiul condimentat peste si lasa totul la macerat minim doua ore, sau peste noapte.

Macina semintele de caju pana obtii o faina fina. Adauga pulpele de pui intr-o tava incapatoare, impreuna cu marinata ramasa. Presara deasupra cajuul macinat si adauga tava la cuptorul incins la 180 grade Celsius. Coace totul pana cand puiul este bine patruns.
Serveste pulpele de pui cu caju alaturi de o salata de sezon.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pulpe pui friptura tava pulpe tava retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2029 viz    0 com
2041 viz    0 com
2234 viz    0 com
2092 viz    0 com
2036 viz    0 com
2014 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015053 (s)