News Flash:

Pulpe de pui la gratara cu pasta chilli

3 Iulie 2013
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60 g iaurt gras
12 rosii cherry
jumatate ardei gras galben taiat in 12 bucati
4 pulpe pui dezosate si fara piele
sare
1/2 lingurita coriandru uscat
1 lingurita chimion macinat
2 linguri ulei de masline
1 lingura usturoi zdrobit
1 lingura pasta chilli

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol usturoiul, pasta de chilli, uleiul de masline, chimionul, coriandrul si putina sare. Pune totul intr-o punga cu fermoar si adauga pulpele taiate in 36 de bucati mici. Agita bine, astfel incat condimentele sa imbrace carnea de pui, si pune totul la frigider timp de 2 ore.
Pregateste 12 frigarui din lemn inmuindu-le in apa timp de 30 de minute. Incinge gratarul. Scoate carnea de pui din marinada si aseaza pe frigarui, alternand, cate 3 bucati de carne, urmate de 1 felie de ardei gras, 1 rosie cherry. Condimenteaza cu sare si pune-le pe gratar. Lasa-le sa se friga cate 4-5 minute pe fiecare parte.
Serveste-le cu cate o lingura de iaurt.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii cherry chimion macinat pasta chilli bol gratar iaurt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2272 viz    0 com
1407 viz    0 com
2329 viz    0 com
1717 viz    0 com
2747 viz    0 com
1666 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1430 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017789 (s)