News Flash:

Pulpe de pui la gratar, cu lipie si salata

30 Iulie 2012
2840 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

440 g pulpe de pui
2 catei de usturoi zdrobit
2 castraveti taiati felii
2 limete
3 rosii coapte taiate felii
½ ceapa rosie tocata
2 linguri coriandru tocat
4 lipii
80 ml ulei de masline

Mod de preparare:

O limeta se razuieste si se stoarce de zeama. Doua linguri din suc se amesteca cu usturoi si o lingura de ulei. Se trec pulpele de pui prin sos si se potriveste gustul de sare. Apoi se amesteca ceapa, rosiile, coriandrul si castravetii. Se pune puiul pe gratar incins si se intoarce din cand in cand. Se serveste cu lipie si cu salata pregatita.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi castraveti limete rosii ceapa rosie coriandru lipii lipie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1368 viz    0 com
2937 viz    0 com
5523 viz    0 com
2655 viz    0 com
1978 viz    0 com
4893 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020419 (s)