News Flash:

Pulpe de pui la cuptor cu rozmarin

29 Mai 2014
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 pulpe de pui
1 lg boia de ardei (iute sau dulce)
3-4 catei usturoi
1/2 pahar vin alb
1/2 pahar ulei
vegeta
3-4 cepe mari
cimbru si/sau rozmarin (dupa plac)
sare
piper

Mod de preparare:

Se pun pulpele si cartofii, taiati in cuburi mari, intr-un castron mare. Se adauga cepele taiate felii de 1 cm, usturoiul zdrobit, si toate celelalte ingrediente. Se amesteca bine, pana cand toate componentele se acopera cu condimente uniform. Se pune totul intr-o tava mare, se acopera cu folie bine etansata si se pune in cuptor la foc potrivit/inalt cca. 180-200 grade, pana cand cartofii sunt gata (cam 45 minute).
Se da jos folia si se mai lasa in cuptor sa se rumeneasca.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete delicioase
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1676 viz    0 com
1043 viz    0 com
1684 viz    0 com
1201 viz    0 com
1214 viz    0 com
1208 viz    0 com
978 viz    0 com
1313 viz    0 com
1392 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020326 (s)