News Flash:

Pulpe de pui la cuptor cu mango

3 Iulie 2013
2484 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura oregano proaspat
1 lingura ulei de masline
1 lingurita praf chili
3/4 lingurita chimen
1/2 lingurita de sare
3 catei de usturoi, tocati
4 piepti de pui dezosati
2 cani pepene verde fara samburi
1 cana de mango
1/4 ceasca de ceapa rosie tocata
2 linguri de coriandru tocat proaspat
2 linguri de ardei iute tocat
1 lingura de suc de lime
1/2 lingurita de zahar
1/4 lingurita de sare
 
Mod de preparare:

Amesteca intr-o punga mai mare oreganoul cu uleiul de masline, praful de chili, chimenul, sarea si usturoiul, apoi adauga si pieptul de pui. Agita punga de cateva ori si lasa puiul la marinat cel putin 4 ore.
Intre timp pregateste gratarul si pune pieptul de pui la rumenit aproximativ 5 minute pe ambele parti. Combina apoi pepenele verde cu mangoul, cu ceapa rosie, coriandrul, ardeiul iute, sucul de lime, zaharul si sarea.
Se serveste cald, cu doua linguri mari de salata de pepene verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ingrediente oregano proaspat praf chili mango ceapa rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1433 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014339 (s)