News Flash:

Pulpe de pui la cuptor, cu ghimbir

30 Iunie 2014
1506 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pulpe de pui taiate in jumatate
1/2 lingurita scortisoara
2 linguri ulei de masline
2 cepe verzi tocate
1/4 lingurita turmeric
1/2 lingurita ghimbir pudra
1/2 lingurita chimion
1 lingurita seminte coriandru
1 ceapa rosie feliata subtire
1/2 legatura coriandru tocat
1 lingurita sare

Mod de preparare:


Marunteste semintele de coriandru si chimionul intr-un mojar. Intr-un bol mare amesteca pulpele de pui cu sarea, uleiul, un strop de apa si restul condimentelor, asfel incat sa imbraci carnea cu acestea. Acopera bolul si lasa la marinat, in frigider, peste noapte sau cel putin o ora.

Incinge cuptorul la 190C. Aseaza ceapa rosie pe baza unei tavi de copt. Aseaza deasupra ei pulpele de pui. Coace timp de 30-35 minute. Scoate pulpele si presara deasupra lor ceapa verde si coriandru. Serveste cu un sos facut din 4 linguri iaurt, 2 lingurite zahar si 1 lingurita ulei de masline.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cuptor retete carne pulpe cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016888 (s)