News Flash:

Pulpe de pui la cuptor cu fructe uscate

22 Februarie 2013
2984 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pulpe de pui intregi
6 caise uscate
1/2 lamaie
30 gr fructe goji
1/2 portocala
1 foaie dafin
1/2 lingurita amestec "cinci condimente chinezesti" (daca nu aveti asa ceva la indemana, folositi un amestec de nucsoara, cuisoare, piper, scortisoara)
50 gr stafide
putin ulei

Mod de preparare:

Fructele se pun la hidratat in apa. Se preincalzeste cuptorul. Se spala citricele, se curata, iar coaja se rade. Se stoarce sucul de citrice. Separat, se amesteca intr-un bol urmatoarele: coaja  si sucul de citrice, condimentele si dafinul maruntit. Amestecul se pune intre piele si carnea de pe pulpele de pui (ca intr-un buzunaras). Se sareaza si se pipereaza pulpele, se aseaza intr-o tava cu putina apa, se ung cu putin ulei si se dau la cuptor (cca 20 min, la 200 grade). Din cand in cand, puiul se stropeste cu zeama care se aduna in tava. In ultimele 5 min. de stat la cuptor, se scurg fructele uscate de apa si se aseaza in tava, langa pui. Se serveste cu garnitura de orez.

Pulpe de pui la cuptor cu fructe uscate recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caise uscate lamaie fructe goji portocala foaie dafin nucsoara piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014228 (s)