News Flash:

Pulpe de pui la cuptor cu dovleac

16 Iulie 2013
3068 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 pulpite superioare de pui
3 linguri gem de caise
2 buc. pastarnac taiate cuburi
1 ceapa tocata
300 g dovleac taiat cubulete
2 linguri ulei de masline
1 lingurita cimbru

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 240 grade. Amestecam gemul de caise cu 2 linguri apa fiarta. Amestecam legumele intr-un bol si adaugam 1 din sosul de caise. Adaugam cimbru si o lingura de ulei. Incingem uleiul ramas intr-o oala la foc intens si punem puiul la rumenit. Ungem apoi puiul cu gemul ramas si il asezam in vas alaturi de legume. Amestecam la foc mediu timp de 10 minute, apoi transferam la cuptor si lasam timp de 15 minute. Se serveste cu salata de rosii.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastarnac ceapa tocata dovleac cimbru apa fiarta cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1889 viz    0 com
1522 viz    0 com
1285 viz    0 com
1334 viz    0 com
1852 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014065 (s)