News Flash:

Pulpe de pui la cuptor cu dovleac

16 Iulie 2013
2916 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6663 RON (0.0000)
USD: 4.0270 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

6 pulpite superioare de pui
3 linguri gem de caise
2 buc. pastarnac taiate cuburi
1 ceapa tocata
300 g dovleac taiat cubulete
2 linguri ulei de masline
1 lingurita cimbru

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 240 grade. Amestecam gemul de caise cu 2 linguri apa fiarta. Amestecam legumele intr-un bol si adaugam 1 din sosul de caise. Adaugam cimbru si o lingura de ulei. Incingem uleiul ramas intr-o oala la foc intens si punem puiul la rumenit. Ungem apoi puiul cu gemul ramas si il asezam in vas alaturi de legume. Amestecam la foc mediu timp de 10 minute, apoi transferam la cuptor si lasam timp de 15 minute. Se serveste cu salata de rosii.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastarnac ceapa tocata dovleac cimbru apa fiarta cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1752 viz    0 com
1411 viz    0 com
1158 viz    0 com
1230 viz    0 com
1764 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1766 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019709 (s)