News Flash:

Pulpe de pui la cuptor, cu cartofi si cimbru

20 Ianuarie 2014
5864 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o caserola de pulpe de pui superioare
6 cartofi
o rosie
un gogosar mic (sau ardel gras)
o ceapa
vreo 5-6 catei de usturoi
sare
piper
cimbru dupa gust
zeama de lamaie
1-2 linguri de ulei de masline (sau de floarea-soarelui)

Mod de preparare:

Se spala pulpele, se curata cartofii, usturoiul si ceapa, se spala, se taie cubulete, se spala rosiile si gogosarul (ardelul gras) si se taie cubulete si se pun toate intr-un bol impreuna cu pulpele si se sareaza, pipereaza si condimenteaza cu cimbru dupa gust si se stoarce si zeama de la o lamaie (se poate pune si bere peste toate in bol pentru fragezime) si se pun la macerat la rece pentru aprox 2 h si apoi intr-o tava unsa cu 1-2 linguri de ulei si se dau la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 2 ore (se adauga si niste apa in tava – inainte de a pune la cuptor – pentru a fierbe un pic inainte sa se prajeasca).

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bzi culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2522 viz    0 com
1748 viz    0 com
1671 viz    0 com
1959 viz    0 com
10704 viz    0 com
1810 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019830 (s)