News Flash:

Pulpe de pui la cuptor

9 Decembrie 2015
2297 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 pulpe de pui superioare
250 ml vin alb
2 linguri unt
2-3 catei de usturoi bine pisisati
o mana ierburi aromatice proaspete (cimbru, rozmarin, salvie, busuioc, patrunjel)
50 ml smantana pentru gatit
piper
sare

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Asezoneaza puiul cu sare, dupa gust. Intr-o tigaie pune untul la topit si prajeste carnea pana prinde o crusta aurie. Cand este gata, scoate carnea din tigaie, lasand grasimea ramasa in aceasta. Adauga apoi usturoiul in tigaie si caleste-l cateva secunde, apoi adauga ierburile aromatice, vinul si smantana. Adu totul al punctul de fierbere si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Pune puiul intr-un vas de yena si toarna sosul peste acesta. Coace puiul timp de 15-20 de minute. Serveste pulpele de pui alaturi de un piure de cartofi si un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pulpe cuptor friptura pui friptura cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1845 viz    0 com
2003 viz    1 com
1980 viz    0 com
2971 viz    0 com
6331 viz    0 com
2541 viz    0 com
2419 viz    1 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019493 (s)