News Flash:

Pulpe de pui la cuptor

11 Iunie 2013
3216 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 pulpe de pui
2 linguri mustar
1 lingura de miere
5 linguri de apa
1 catel de usturoi
1 mar
2 fire de rozmarin
2 linguri de ulei de masline
2 ardei iuti
sare
piper
boia

Mod de preparare:

Amesteca intr-un castron mai mic mierea cu mustarul, apa, usturoiul, uleiul si rozmarinul, pana cand se omogenizeaza, apoi adauga si ardeiul iute taiat marunt.
Spala bine carnea de pui, asaz-o intr-un vas mai mare termorezistent si adauga peste ea cateva felii subtiri de mar si amestecul picant. Acopera vasul cu o folie de aluminiu si da-l la cuptor pentru 30 de minute.
Puiul picant cu miere se serveste cald, cu cartofi sau un sos de rosii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa usturoi rozmarin piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019805 (s)