News Flash:

Pulpe de pui invelite in bacon, la cuptor - Deliciu pentru pranz

10 Iunie 2016
3744 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

4 pulpe de pui
foarte putina sare
putin piper alb
1/4 lingurita chimen
1/4 lingurita usturoi praf
8 felii de bacon, bacon (crude)
4 linguri pline cu varf de smantana semi-degresata
4 lingurite de arpagic taiat marunt
100 gr de branza data pe razatoare
1 lingura unt topit
1 lingura de pesmet

Mod de preparare:

1. Pune pulpele de pui intr-o tava si presara peste ele sare, piper, chimen si usturoiul praf. Ai grija sa presari cat mai uniform, pe toate partile.
2. Unge cu putin unt o tava termorezistenta si presara uniform pesmetul.
3. Inveleste fiecare pulpa de pui in cate 2 felii de bacon crud si pune-le in tava, una langa alta. Pe cat posibil, sa nu se atinga.
4. Acopera fiecare pulpa de pui apoi cu putina smantana si presara arpagic si branza.
5. Acopera tava cu folie din aluminiu (o poti omite, totusi) si bag-o in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 35 de minute. Indeparteaza apoi folia si lasa in cuptor inca 20 de minute.
Serveste cu cartofi natur.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pulpe cuptor pulpe bacon copanele bacon copanele tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2441 viz    0 com
2209 viz    0 com
2320 viz    0 com
2991 viz    0 com
3608 viz    0 com
11624 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015441 (s)