News Flash:

Pulpe de pui invelite in bacon, la cuptor - Deliciu pentru pranz

10 Iunie 2016
4038 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 pulpe de pui
foarte putina sare
putin piper alb
1/4 lingurita chimen
1/4 lingurita usturoi praf
8 felii de bacon, bacon (crude)
4 linguri pline cu varf de smantana semi-degresata
4 lingurite de arpagic taiat marunt
100 gr de branza data pe razatoare
1 lingura unt topit
1 lingura de pesmet

Mod de preparare:

1. Pune pulpele de pui intr-o tava si presara peste ele sare, piper, chimen si usturoiul praf. Ai grija sa presari cat mai uniform, pe toate partile.
2. Unge cu putin unt o tava termorezistenta si presara uniform pesmetul.
3. Inveleste fiecare pulpa de pui in cate 2 felii de bacon crud si pune-le in tava, una langa alta. Pe cat posibil, sa nu se atinga.
4. Acopera fiecare pulpa de pui apoi cu putina smantana si presara arpagic si branza.
5. Acopera tava cu folie din aluminiu (o poti omite, totusi) si bag-o in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 35 de minute. Indeparteaza apoi folia si lasa in cuptor inca 20 de minute.
Serveste cu cartofi natur.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pulpe cuptor pulpe bacon copanele bacon copanele tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2664 viz    0 com
2283 viz    0 com
2391 viz    0 com
3096 viz    0 com
3744 viz    0 com
13819 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1762 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023344 (s)