News Flash:

Pulpe de pui in wok

13 Decembrie 2012
3163 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g pulpe de pui
80 ml smantana
2 linguri ulei de masline
2 catei de usturoi zdrobiti
20 g unt
1 ceapa
1 baton de scortisoara
2 lingurite coriandru
2 lingurite boia de ardei dulce
1 lingurita chimion
125 ml supa de pui
185 ml sos de rosii
2 rosii tocate
60 ml iaurt
2 lingurite malai

Mod de preparare:


Incingem o tigaie wok si adaugam o lingura de ulei. Punem carnita de pui la rumenit, agitand mereu tigaia, incingem apoi uleiul ramas si untul in aceeasi tigaie si punem ceapa la calit cu usturoiul. Adaugam apoi scortisoara, boia, coriandru, chimion si putina sare si amestecam timp de 30 de secunde. Adaugam din nou puiul in tigaie si amestecam. Incorporam sosul de rosii, supa si rosiile si reducem focul la minim. Lasam sa fiarba asa timp de 10 minute. Intr-un bol amestecam smantana cu iaurt si malai si turnam peste pui, in tigaie. Mai lasam pe foc timp de 2 minute, amestecand constant. Se serveste cu orez fiert.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana usturoi unt ceapa coriandru chimion rosii iaurt malai tigaie wok
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2899 viz    0 com
1981 viz    0 com
1437 viz    0 com
2620 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021191 (s)