News Flash:

Pulpe de pui in stil indian

7 Ianuarie 2013
3080 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg pulpe pui
1 ceapa mare
2 linguri ulei de masline
3 ardei iuti
200 ml supa de pui
1/2 legatura coriandru
4 catei usturoi
2 lingurite chimen
1 lingura suc de lamaie
sare
piper
 
Mod de preparare:
 

Curata pulpele de pui, apoi spala-le in apa rece si tamponeaza-le cu servete de bucatarie, ca sa fie bine uscate. Pune uleiul de masline sa se incinga intr-o tigaie, apoi rumeneste pulpele usor, circa 10 minute. Asaza pulpele intr-un vas termorezistent, adauga ceapa tocata mare, condimentele, sarea si piperul proaspat macinat, apoi acopera totul cu supa de pui si zeama de lamaie. Pune tava in cuptor, la foc mediu, circa 35 de minute. La final, adauga usturoiul maruntit si ardeiul iute.
Serveste acest preparat cu coriandru tocat deasupra, alaturi de o garnitura de orez.
 
sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pulpe pui ceapa mare ardei iuti legatura coriandru catei usturoi sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013603 (s)