News Flash:

Pulpe de pui in sac

8 Aprilie 2011
3026 Vizualizari | 0 Comentarii
Pulpe de pui in sac
Ingrediente: 500 g aluat foietaj, 600 gr. (6 buc) pulpe inferioare, 300 g ciuperci (proaspete sau congelate), 300 g vinete, 100 g ceapa, sare, piper, ulei Mod de preparare: Tocati ceapa. Vinetele se taie în cuburi. Curatati ciupercile si  taieti-le fin. Prajiti ceapa în ulei. Adauga vanata. Adaugati ciupercile, putina sare si se prajeste pâna când tot lichidul sa evaporat (aproximativ 15 minute). Lasati sa se raceasca. Condimentati pulpele cu sare si piper, se prajeste în ulei pâna se rumeneste (aproximativ 25-30 de minute). Suciti aluatul de aproximativ 3 mm grosime, taiati un dreptunghi din aluat. Pastrati resturile de la aluat. Taieti patrate de 15x15 cm din aluat. Din resturi faceti mici "turte", puneti-le în mijlocul patratelor. În mijloc punem 2-3 linguri de umplutura. Peste umplutura puneti pulpele. Adunati marginile aluatului si si legat un fir (nu foarte strans). Oasele pot fi învelite cu folie. Pe tava de copt puneti hârtie de copt sau un pic de ulei vegetal. Puneti sacii, în cuptorul preîncalzit la 180 grade. Se coace pana se rumeneste (aproximativ 15-20 de minute). Nu uitati sa îndepartati firul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coriandru mac ghimbir ciuperci tocator
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2204 viz    0 com
1300 viz    0 com
2540 viz    0 com
3594 viz    0 com
4228 viz    0 com
3867 viz    0 com
1589 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020470 (s)