News Flash:

Pulpe de pui cu suc de portocale si lamaie

22 Februarie 2013
5498 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pulpe mari (4 pulpe micute)
sucul de la o jumatate de lamaie
sucul de la o portocala
un cubulet knorr
4 catei de usturoi
rozmarin
seminte de chimen
piper negru macinat
fulgi de unt

Mod de preparare:

Am spalat si taiat in doua pulpele pentru ca erau enorme. Am bagat pe sub pielita, usturoiul curatat si spalat si le-am asezat intr-o tava yena. Sub fiecare bucata de pulpa am pus cate o ramurica de rozmarin, apoi am stropit bucatile de carne cu sucul de lamiie si de portocala. Am adaugat in tava un cubulet de knorr, asa intreg cum era, am presarat peste carne un pic de piper macinat, punem si seminte de chimen, apoi fulgi de unt, adica taiem bucatele foarte subtiri de unt. Acoperim cu foaie de aluminiu, apoi introducem tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade. Eu am lasat cca o ora, ultima jumatate de ora fara foaia de aluminiu. Depinde foarte mult de marimea pulpelor. Am servit alaturi de cartofi prajiti si un pahar cu vin negru.

Pulpe de pui cu suc de portocale si lamaie recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pulpe cubulet knorr rozmarin tava yena cartofi prajiti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020786 (s)