News Flash:

Pulpe de pui cu sos iute si mustar

27 Martie 2013
1778 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1,5 kg pulpe de pui fara piele, curatate
1/2 cana faina
1 lingurita de sos iute de rosii
1/2 cana lapte batut degresat
2 catei usturoi tocati
spray de gatit cu aroma de cocos
1 lingurita cimbru uscat
1 lingura mustar
1 lingurita praf de copt
sare
piper dupa gust
2 linguri seminte susan
1 lingurita paprika

Mod de preparare:

Amesteca laptele batut, mustarul, usturoiul si sosul iute intr-un bol, apoi cufunda carnea de pui in sosul obtinut, pe ambele parti. Acopera puiul cu folie transparenta si lasa-l la marinat 30 de minute. Preincalzeste cuptorul si combina, intr-un bol, faina, semintele de susan, paprika, cimbrul, praful de copt, sarea si piperul, apoi toarna pudra intr-o punga sigilabila.

Ia cate o bucata de pui, pe rand, si introdu-o in punga, agitand bine pentru a glazura carnea. Pulverizeaza apoi spray-ul pentru gatit pe fiecare bucata de pui si coace carnea timp de 40-50 de minute. Cand observi ca pulpele devin auriu-maronii si nu mai sunt roz in mijloc, puiul tau ultracrocant este gata sa fie devorat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina usturoi tocati cimbru uscat mustar sare seminte susan paprika
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013651 (s)