News Flash:

Pulpe de pui cu sos de bere neagra - FOTO

19 Ianuarie 2012
2665 Vizualizari | 0 Comentarii
Pulpe de pui cu sos de bere neagra
Ingrediente:

6 pulpe de pui
o cutie de bere neagra
oregano
piper
sare

Mod de preparare:

Speli si cureti copanele, apoi le presari cu sare si oregano. Inghesui toate pulpele intr-un vas termorezistent si torni peste ele berea neagra. Le bagi in cuptorul incins timp de 30 minute. Serviti cu piure si salata.
Pulpe de pui cu sos de bere neagra pregatite de Craita.

Citeste si Piure de cartofi
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Pulpe_de_pui_cu_sos_de_bere_neagra2
bere neagra oregano piper sare piure salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019608 (s)