News Flash:

Pulpe de pui cu sos de ardei

26 Mai 2011
881 Vizualizari | 0 Comentarii
Pulpe de pui cu sos de ardei2
Ingrediente: 4 cepe 2 ardei grasi galbeni 2 ardei grasi rosii 60 g sunca afumata 4 pulpe de pui sare piper 1/2 lingurita cimbru uscat 250 g pasta de tomate Mod de preparare: Ceapa se curata si se taie rondele. Ardeii se spala, se curata de seminte si se taie marunt. Sunca afumata se taie felii. Pulpele de pui se spala, se sterg cu un servetel, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Fasiile de sunca se rumenesc usor intr-o cratita, se scot, iar in locul lor se adauga pulpele de pui. Se adauga apoi ceapa si ardeii si rumenesc impreuna. Se adauga pasta de tomate, se condimenteaza, se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba incet, cam 40 de minute. Se adauga si fasiile de sunca si se baga 5 minute la cuptor. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

coriandru cimbru uscat ardei umpluti litchi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

977 viz    0 com
1156 viz    0 com
4741 viz    0 com
975 viz    0 com
5205 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013675 (s)