News Flash:

Pulpe de pui cu smochine si migdale la cuptor

10 Septembrie 2013
2474 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 pulpe de pui (200g fiecare) dezosate si fara piele
sare
1/2 legatura patrunjel tocat
1 ceapa rosie taiata in felii
1/2 lingurita mustar Dijon
400 g fasole verde
60 ml ulei de masline
16 rosii cherry taiate in sferturi
1 lamaie stoarsa si coaja rasa
1 lingura rozmarin tocat
3 lingurite capere tocate
5 smochine (proaspete sau uscate) tocate
45 g migdale tocate
piper

Mod de preparare:

Pregateste umplutura amestecand intr-un bol migdalele tocate, smochinele tocate, caperele, rozmarinul si coaja de lamaie. Asezoneaza cu sare si piper.

Pune fiecare pulpa de pui intre doua bucati de folie alimentara si cu ajutorul unui sucitor aplatizeaza pana ajunge la maxim 1.5cm grosime. Condimenteaza carnea cu sare si piper si presara putin ulei de masline. Imparte umplutura pe fiecare bucata de carne si ruleaza, astfel incat sa formezi 4 mici rulade pe care sa le invelesti in folie alimentara si sa le tii la frigider cel putin 3 ore.
Incinge cuptorul la 180C. Scoate ruladele din folia alimentara, prinde-le cu o scobitoare si taie-i capetele care depasesc grosimea ruladei. Prajeste-le intr-o lingura de ulei de masline, la foc mediu spre mare, cate 5 minute pe fiecare parte, pana cand se rumenesc. Transfera-le intr-o tava si lasa-le la cuptor timp de 20 de minute intorcandu-le o data.

Cu 10 minute inainte sa scoti puiul din cuptor, pune intr-o alta tava rosiile cherry, stropeste-le cu ulei de masline si condimenteaza cu sare si piper. Coace-le in partea inferioara a cuptorului timp de 10 minute pana se inmoaie.
Scoate puiul din cuptor, pune-l pe un platou, acopera-l cu folie de aluminiu si lasa-l asa timp de 5 minute. Pune fasolea verde timp de 3 minute in apa clocotind si scoate-o apoi in apa cu gheata.

Amesteca mustarul, cu 2 linguri ulei de masline, 2 linguri zeama de lamaie, adauga fasolea verde, ceapa si patrunjelul si amesteca bine.
Feliaza puiul umplut si serveste-l cu fasolea verde si rosiile coapte.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa rosie mustar dijon fasole verde rozmarin tocat migdale tocate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2523 viz    0 com
3436 viz    1 com
1897 viz    0 com
2213 viz    0 com
2841 viz    0 com
6353 viz    0 com
1440 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020718 (s)