News Flash:

Pulpe de pui cu rozmarin si condimente

27 Decembrie 2013
1522 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6-7 pulpe de pui dezosate si fara pielite
1/2 kg ciuperci
200 ml smantana
1/2 pahar lapte
1 lingura rasa faina
6-7 catei de usturoi
2 frunze de dafin
condimente (cimbru, rozmarin, piper negru-prospat macinat, sare)
marar
ulei de masline

Mod de preparare:

Pulpele impreuna cu condimentele si usturoiul se prajesc usor. Se adauga ciupercile taiate si se lasa la foc moderat aprox. 25 min. se amesteca faina cu laptele si smantana, se pun sare si piper dupa gust si se adauga in cratita. Se mai lasa sa fiarba la foc mic aprox. 10 minute, amestecandu-se din cand in cand sa nu se lipeasca. Spre sfarsit se adauga mararul.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2078 viz    0 com
12837 viz    1 com
1030 viz    0 com
1604 viz    0 com
1413 viz    0 com
1225 viz    0 com
1232 viz    0 com
1308 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018748 (s)