News Flash:

Pulpe de pui cu rozmarin si condimente

27 Decembrie 2013
1484 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6-7 pulpe de pui dezosate si fara pielite
1/2 kg ciuperci
200 ml smantana
1/2 pahar lapte
1 lingura rasa faina
6-7 catei de usturoi
2 frunze de dafin
condimente (cimbru, rozmarin, piper negru-prospat macinat, sare)
marar
ulei de masline

Mod de preparare:

Pulpele impreuna cu condimentele si usturoiul se prajesc usor. Se adauga ciupercile taiate si se lasa la foc moderat aprox. 25 min. se amesteca faina cu laptele si smantana, se pun sare si piper dupa gust si se adauga in cratita. Se mai lasa sa fiarba la foc mic aprox. 10 minute, amestecandu-se din cand in cand sa nu se lipeasca. Spre sfarsit se adauga mararul.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1951 viz    0 com
12786 viz    1 com
986 viz    0 com
1560 viz    0 com
1384 viz    0 com
1172 viz    0 com
1168 viz    0 com
1272 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021916 (s)