News Flash:

Pulpe de pui cu rozmarin

4 Februarie 2013
2163 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

70 gr faina
3 crengute de rozmarin
4 pulpe pe pui
50 ml ulei de masline
200 ml vin alb
2 frunze de dafin
zeama de la o lamaie
piper
sare
 
Mod de preparare:


Asezoneaza pulpele de pui cu sare si piper si tavaleste apoi prin faina. Incinge uleiul intr-o cratita termorezistenta si prajeste puiul timp de 10 minute pe fiecare parte. Adauga vinul, rozmarinul si frunzele de dafin si lasa pe foc pana cand lichidul se reduce la jumatate. Adauga apoi o cana cu apa si lasa pe foc pana cand incepe sa fiarba. Acopera cratita cu folie de aluminiu si da-o la cuptor pentru 45 de minute. Scoate folia si mai lasa puiul la cuptor inca 10 minute. Imediat dupa ce scoti cratita de la cuptor, adauga si zeama de lamaie si amesteca usor.
Puiul cu rozmarin se serveste cu piure de cartofi, peste care adaugi si o lingura de sos din cratita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina vin alb piper sare cratita termorezistenta cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013170 (s)