News Flash:

Pulpe de pui cu morcov si busuioc

25 Mai 2011
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7564 RON (+0.0026)
USD: 4.2005 RON (-0.0008)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pulpe de pui cu morcov si busuioc
Ingrediente: pulpe de pui un morcov mare 3-4 catei de usturoi busuioc ulei de masline un pahar de vin rosu foi de dafin Delikat oregano Mod de preparare: Într-o tava se pune un strat de rondele de morcov, dupa care se aranjeaza pulpele de pui, apoi se pun printre ele usturoi taiat si restul rondelelor de morcov, se presara condimentele, mult busuioc, Delikat si se stropeste cu ulei de masline. Se toarna apoi un pahar de vin rosu, se acopera cu o foaie de aluminiu si se da la cuptor pentru o ora, la foc mijlociu. Dupa 15 minute se scoate foaia de aluminiu si se lasa totul la cuptor pâna se rumenesc frumos. Din 15 în 15 minute se stropesc pulpele de pui cu zeama din tava si se mai întorc din când în când. Sursa articol: alice-albinutza.blogspot.com sursa fotografie: http://retetegg.blogspot.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coriandru placinte pui mexican
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1127 viz    0 com
1320 viz    0 com
5112 viz    0 com
1143 viz    0 com
5506 viz    0 com
1260 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020409 (s)