News Flash:

Pulpe de pui cu morcov si busuioc

25 Mai 2011
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
Pulpe de pui cu morcov si busuioc
Ingrediente: pulpe de pui un morcov mare 3-4 catei de usturoi busuioc ulei de masline un pahar de vin rosu foi de dafin Delikat oregano Mod de preparare: Într-o tava se pune un strat de rondele de morcov, dupa care se aranjeaza pulpele de pui, apoi se pun printre ele usturoi taiat si restul rondelelor de morcov, se presara condimentele, mult busuioc, Delikat si se stropeste cu ulei de masline. Se toarna apoi un pahar de vin rosu, se acopera cu o foaie de aluminiu si se da la cuptor pentru o ora, la foc mijlociu. Dupa 15 minute se scoate foaia de aluminiu si se lasa totul la cuptor pâna se rumenesc frumos. Din 15 în 15 minute se stropesc pulpele de pui cu zeama din tava si se mai întorc din când în când. Sursa articol: alice-albinutza.blogspot.com sursa fotografie: http://retetegg.blogspot.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coriandru placinte pui mexican
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1052 viz    0 com
1219 viz    0 com
4928 viz    0 com
1045 viz    0 com
5362 viz    0 com
1179 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012156 (s)