News Flash:

Pulpe de pui cu masline si legume

3 Octombrie 2012
3285 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 pulpe de pui
70 g masline negre
2 linguri ulei de masline
1 vanata taiata feliute
1 ceapa
1 ardei rosu taiat fasii
1 ardei galben taiat fasii
120 ml apa
2 catei de usturoi tocati
1 lingurita rozmarin
1 lingura pasta de tomate
paste risoni fierte pentru servire

Mod de preparare:

Se pune carnea intr-un castron si se potriveste de sare, apoi se rumeneste intr-o lingura de ulei. Dupa aceea se pun pulpele de pui intr-o oala. In uleiul ramas se calesc ardeiul, ceapa, usturoiul si vanata. Se aauga niste apa si se amesteca. Dupa vreo 2 minute se incorporeaza supa, pasta de rosii, rozmarinul si rosiile. Se toarna compozitia din tigaie in oala, peste carne, se pune capacul si se lasa la fiert cam 4  ore, la foc mic. La final se pun busuiocul si maslinele. Se serveste cu paste risoni fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare mancare masline negre vanata ceapa ardei rosu apa oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1695 viz    0 com
2839 viz    0 com
2006 viz    0 com
1277 viz    0 com
2067 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1404 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019158 (s)