News Flash:

Pulpe de pui cu legume la cuptor

7 Iulie 2016
5532 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

6 pulpe superioare de pui
2 morcovi
4-5 rosii mai batute/ mai zemoase, adica mai gustoase
2 cepe (una alba, alta rosie)
4-5 cartofi mai mari
3-4 ardei (mix de grasi, capia sau gogosari)
2-3 ardei iuti (optional, in functie de gusturi)
2-3 cepe verzi (dau o aroma proaspata)
1 mana de patrunjel proaspat
ulei de masline aromat cu usturoi
ulei de masline aromat cu chili
sare

Mod de preparare:

1. Am taiat toate legumele grosolan in bucatate. Se pot pune si cateva masline verzi.
2. Am aromat cu 4-5 linguri de ulei de masline aromat cu usturoi si 4-5 linguri de ulei de masline cu chili. Am potrivit si de sare.
3. Am adaugat o mana de patrunjel tocat grosolan si le-am amestecat pe toate bine.
4. Intr-un vas incapator am pus mixul de legume de mai sus, iar deasupra, pulpele de pui cu pielita in sus. Am stropit pulpele de pui cu ulei si le-am sarat si piperat. Astfel, la sfarsit, vor fi un pic crocante si extrem de gustoase.
5. Am acoperit vasul cu o folie de aluminiu (sau capac daca aveti la vasul respectiv) si le-am pus la cuptor la foc mare (220- 240 grade Celsius), pentru cca 45 minute.
6. Cu 15 minute inainte de a le scoate din cuptor trebuie intoarse pe partea cealalta, dar fara sa mai pui folia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pulpe cuptor pulpe legume friptura cuptor friptura legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023177 (s)