News Flash:

Pulpe de pui cu legume

1 Iunie 2012
2038 Vizualizari | 0 Comentarii
Pulpe de pui cu legume
Ingrediente:

12 pulpe de pui
5 cartofi
1 ardei gras galben
1 ardei gras rosu
1 pastarnac
1 telina mica
200 g mazare congelata
4 morcovi potriviti
3 rosii coapte
ulei de masline
delikat
sare
piper


Mod de preparare:

Vasul l-am umplut cu apa, si partea de jos dar si capacul, si l-am lasat 30 min.
Intre timp am pregatit legumele, le-am curatat si spalat, le-am taiat bucati (ardeiul), rondele (morcovii) si cuburi (cartofii, pastarnacul si telina).
Pulpe le-am spalat si le-am uscat pe un servet.
Dupa 30 de minute, am aruncat apa din vas, apoi am pus putin ulei si jumatate din legume.
Am asezat pulpele, apoi am condimentat cu delikat, sare si piper. Deasupra am pus rosiile si restul de legume. Am pus si o cescuta de apa si cateva linguri de ulei.
 Am dat vasul acoperit la cuptor pentru 1 ora jumatate. Apoi am scos pulpele deasupra si le-am mai lasat la cuptor pentru jumatate de ora, fara capac. Se pot servi cu salata de rosii.
Pulpe de pui cu legume in vas roman pregatite de Simona.
 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ardei gras pastarnac telina mazare morcovi rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014959 (s)