News Flash:

Pulpe de pui cu dovleac la cuptor

30 Mai 2012
4240 Vizualizari | 0 Comentarii
Pulpe de pui cu dovleac la cuptor
Ingrediente:

6 pulpe de pui
200 g dovleac taiat cuburi
3 linguri de gem de caise (fara zahar)
2 radacini de pastarnac
1 lingurita chimen
2 cepe rosii taiate felii
1 lingurita cimbru

Mod de preparare:


Prima data trebuis incins cuptorul la 240 grade. Intr-un bol amestecam gemul de caise, semintele de chimen. Intr-un alt bol amestecam legumele cu sosul de caise si adaugam o lingura ulei. Incinge uleiul ramas intr-o tigaie la foc mare si punem puiul la rumenit cate 2 minute pe fiecare parte. Transferam puiul intr-un bol si amestecam sosul de gem. Punem legumele la fiert, amestecand continuu. Transferam in oala in cuptor si lasam sa se coaca timp de 5 minute. Punem puiul in farfurioare alaturi de cartofi.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac chimen cepe rosii cimbru bol oala farfurioare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

9209 viz    0 com
4859 viz    0 com
2293 viz    0 com
1435 viz    0 com
22948 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020434 (s)