News Flash:

Pulpe de pui cu citrice si fenicul

12 Martie 2012
1904 Vizualizari | 0 Comentarii
Pulpe de pui cu citrice
Ingrediente:

2 pulpe de pui
3 mandarine
2 portocale
pumpelmo roz
o lingurita de sos de soia
o lingurita de seminte de fenicul
sare
piper

 
 Mod de preparare:
 
Spalam portocalele si radem coaja, apoi le stoarcem bine sucul. Spalam bine pulpele de pui si intr-o tigaie antiaderenta cu putin ulei le rumenim pe ambele parti, timp de cinci minute. Intr-o tava yena sau de care avem prin bucatarie, punem pulpele de pui, adaugam mandarinele spalate si taiate in jumatate, semintele de susan, coaja rasa de la portocale, stropim cu sucul de portocale amestecat cu salsa de soia, saram putin, piperam si bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade, timp de 30 de minute, intoarcem pulpele dupa primele 15 minute. Dupa jumatate de ora, adaugam pumpelmo curatat si taiate feliutele in mici bucatele si lasam in cuptor inca 20-30 de minute, depinde cit de mari sint pulpele.
Servim calde, calde si cu cartofiori prajiti. Un sfat important: daca dezpielitam pulpele, carnea va absorbi mult mai bine gustul fructelor
Pulpe de pui cu citrice pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mandarine portocale pumpelmo roz sarepiper tigaie antiaderenta cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019271 (s)